Nieuw: Dakluik zonder warmteverlies

Staka innoveert duurzaam met Staka TopAccess Tot nu ging een dakluik ten koste van de duurzaamheid van het gebouw. Voor architecten en ontwerpers was het de uitdaging om het warmteverlies minimaal te houden. Met TopAccess maakt Staka een eind aan dit probleem. Het isolatieniveau van dit premium dakluik staat gelijk aan dat van een ondoorbroken geïsoleerd dak. Staka TopAccess is vanaf heden leverbaar.

Thermisch gescheiden constructie

Wat betreft isolatie viel bij het dakluik een grote winst in te behalen. Staka heeft materialen en constructies getest en vond zo een efficiënte combinatie. Het resultaat is TopAccess: het eerste dakluik met een effectieve thermisch gescheiden constructie.

Door het vernieuwende ontwerp staat een dakluik niet langer gelijk aan een warmtelek. Een innovatief tussenprofiel houdt het RVS aan de binnen- en buitenkant van het dakluik volledig uit elkaar. 
Hiermee komt de Staka TopAccess uit op een isolatiewaarde van U = 0,21 W/m2K.

Premium dakluik

De TopAccess is het premium dakluik in de collectie van Staka. De constructie is bestand tegen de zwaarste stormen en heftigste regenbuien. Het dakluik is voorzien van KOMO-attest, voldoet aan de eisen van het bouwbesluit en gaat tientallen jaren mee.

Vraag hier uw prijs aan voor een TopAccess dakluik.

topaccess referentie 1 (medium).jpg
topacces_2-min.png