Onze visie

Bij Staka geloven we in het ontwerpen van geweldige producten. We geloven in de kracht van innoveren en we focussen constant op het verbeteren van elk aspect van ons product.

Onder 'product' verstaan we naast het tastbare dakluik ook alle ondersteunende services. Het volledige proces van het zoeken naar het dakluik op internet, tot het op de bouw geleverd krijgen van het Staka dakluik en services na de levering, proberen wij continu voor u te verbeteren.

We hebben hoogstaande, volledig in-house, productiefaciliteiten. Het volledige proces is grotendeels gerobotiseerd en geautomatiseerd, waardoor we constant een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. Tijdens de productieprocessen laten we niets aan het toeval over.

Staka bestaat uit hard werkende en kennishebbende teamleden, met passie voor hun werk en die met iedere dag meer en beter produceren. Het team bestaat uit een sterke mix van jong en oud waardoor jarenlange ervaring samensmelt met nieuwe inzichten. Doordat onze medewerkers er voor kiezen gemiddeld meer dan 10 jaar bij ons blijven is er sterke constistente basis.

We handelen in overeenstemming met ons geloof hierin, waardoor we gefocused blijven op ons ultieme doel: De beste leverancier van kwalitatief hoogwaardige dakluiken ter wereld zijn.

De dakluiken hebben niet alleen de beste eigenschappen als het gaat om thermische isolatie, luchtdichtheid en belastbaarheid. Ze zijn ook stijlvol vormgegeven, eenvoudig te installeren en zorgen altijd voor een veilige weg naar het dak.

Wilt u erachter komen hoe wij u kunnen ondersteunen in het behalen van uw doelen? Kosten besparen, kwaliteit verhogen, fouten verminderen of levertijden verkorten? Neem dan contact op met Hammou Ait El Houssaine voor een persoonlijk gesprek of stuur ons een e-mail.