Dakluik voor Dakterras Amsterdam

Voor een gerenoveerd pand in Amsterdam, heeft Staka Dakluiken voor toegang tot het dakterras een dakluik met glas geleverd.

Een glazen dakluik zorgt enerzijds voor een mooie lichtinval in de onderliggende ruimte en anderzijds voor een eenvoudige en comfortabele toetreding tot een dakterras. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van dakluiken waardoor er voor iedere dakterras een passende oplossing is. 

Dakluik dakterras kiezen

Om de juiste keus voor een dakluik voor uw dakterras te kunnen maken zijn mogelijkheden, kwaliteiten en dakluik prijzen belangrijke punten om tegen elkaar af te wegen voor uw dakterras.

Via de dakluik configurator kunt u binnen 1 minuut in het bezit zijn van een offerte voor uw eigen configuratie. Naast de prijzen beschikt u ook direct over alle producteigenschappen, tekeningen en alle overige informatie op het gebied van dakluiken dakterras.

Onze online configurator behandelt alle aspecten voor het maken van de dakluik dakterras prijzen:

 • Benodigde afmeting van het dakluik voor het dakterras
  Wanneer u kijkt naar onze standaard productlijnen dan variëren de afmetingen van de dakluiken van klein naar groot. Daarnaast is maatwerk bij dakluiken altijd ook een optie. Elk dakterras is namelijk verschillend.
 • Dakluik met glas
  Een dakluik hoeft niet direct een afgeschermd luik te zijn. Het is mogelijk om deze te voorzien van een venster van glas zodat je ook daglichtinval hebt in de woning. Een dakluik met glas wordt standaard met elektrische bediening uitgevoerd.
 • Bediening dakluiken
  De bediening van het dakluik kan op twee manieren. Handmatig is de standaard uitvoering, maar vooral bij grotere dakluiken kan een elektrische sluiting erg prettig zijn in gebruik.
 • Kleur dakluik
  Standaard worden onze dakluiken in RAL wit geproduceerd, maar het is mogelijk om het dakluik in vrijwel alle mogelijke RAL kleuren te laten spuiten.
 • Toegang
  Er zijn diverse trappen en ladders verkrijgbaar in ons assortiment voor bijvoorbeeld de toegang tot het dakterras. Zoals een dakluik in combinatie met schaartrap. Ook kunt u kiezen voor een dakluik met opsteekladder, beschikbaar in diverse modellen. Vaste varianten zijn ook mogelijk, zowel (kooi-)ladder als trap. Met name geschikt als er veelvuldig toegang nodig is tot het plat dak of dakterras via het dakluik.
 • Aantal
  Dakluiken prijzen zijn zoals u ziet afhankelijk van diverse factoren. Dankzij de vaste voorraad en vlug productieproces is het mogelijk om meer dan 1 dakluik binnen aanzienlijke tijd te leveren. Een bestelling van meer dan 1 model met snelle aanlevertijd (ook in verschillende configuraties) is geen probleem voor Staka Dakluiken.
Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg