Onze partners

"Wij hadden het gevoel in een team te werken met een professionele en betrokken opdrachtgever die er voor zorgde dat wij écht ons ding konden doen."
Raymond Martens | Active Collective B.V.

"Door wederzijdse kennis te bundelen is er een prachtig nieuwe generatie dakluiken ontstaan die inmiddels in de markt ook zeer goed ontvangen is." 
Richard Stöteler, projectleider Stevens Idé Partners.
Lees meer...

"Het is erg prettig zaken doen met Staka. De contacten verlopen soepel en via korte lijnen. Wij zijn er buitengewoon trots op deel te mogen uitmaken van het succes van Staka."

Hien Kieu, Kieu Engineering
Lees meer...
"Door regelmatig te evalueren houden we elkaar scherp en blijven we samen met Staka in ontwikkeling."
Coen van den Broek, 100.nl
Lees meer...

"Staka’s inmiddels meer dan 15 jarige samenwerking met Van Wanrooy Transport & Logistiek kenmerkt zich door een wederzijds vertrouwen en een hele natuurlijke wijze van samenwerken"
Van Wanrooy Transport
Lees meer...

"Wij zijn er trots op dat Staka zich wil committeren aan 12Build en erkennen hun marktpositie in de bouw."
Fokke Noppert, Account Manager 12Build.
Lees meer...

"Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland. Er is geen ander platform dat zo intensief gebruikt wordt door Nederlandse architecten als Architectenweb."
Architectenweb
Lees meer...

“Je merkt dat er bij Staka gedacht wordt in processen en dat men continu bezig is met het verhogen van de efficiency. Als partner denken we samen in oplossingen, om uitdagingen te tackelen en nieuwe markten te betreden.”
Nathaniël Nguyen, Sales Manager Wim Bosman/Mainfreight
Lees meer...