Dakluik prijs: Wat kost een dakluik?

Dakluik prijzen liggen bij Staka tussen de €1100 tot €9500. Een grote bandbreedte, passend bij ons ruime assortiment. Van dakluiken voor industriële gebouwen, functionele ontwerpen geschikt voor sporadisch onderhoud aan het dak. Tot dakluiken voor dakterrassen, ontworpen met oog voor design en comfort.

Elk dakluik in onze collectie bieden we in standaard maten en RAL-kleuren, met of zonder lichtdoorlatend venster. Eigenlijk bieden we voor alle gangbare toepassingen een standaard dakluik. Met onze productielijn leveren we ook maatwerk dakluiken en custom kleuren. Verder maken we ons aanbod compleet met bijbehorende producten zoals trappen en montage-benodigdheden.

Twee opties om een dakluik prijs aan te vragen

  1. Open dakluik configurator 
  2. Spreek een adviseur

Alles weten over de offerte, productie en levering? Lees over het bestellen van een dakluik bij Staka.

Snel dakluik prijzen

Snel en efficiënt een maatwerk offerte? Open onze dakluik configurator. Geef aan wat u nodig heeft en de configurator presenteert de passende producten. Selecteer een dakluik en u ontvang per ommegaande een duidelijke offerte. Zo heeft u snel duidelijkheid over de kosten. Als u weet wat u nodig heeft, is dit de makkelijkste manier om een prijs op te vragen.

Spreek een adviseur

Heeft u wat meer uitleg nodig? Dan raden we u aan om contact op te nemen met een adviseur. De klantenservice van Staka wordt bemand door specialisten die elk dakluik kennen en begrijpen wat u in de praktijk nodig heeft. Neem contact op met een Staka adviseur via de chatfunctie (rechts in het venster) of door te bellen naar 0162 763 763. Gebruik het formulier op de contactpagina om een bericht naar Staka te sturen. Hier vindt u ook de persoonlijke email-adressen van onze adviseurs.

Prijs-kwaliteitsverhouding Staka

Een bedrag alleen zegt niet zoveel. Als u een dakluik kiest, kijkt u verder dan de aanschafprijs. Hoeveel tijd wilt u besteden aan montage, onderhoud en reparaties? Wij gaan ervan uit dat u antwoordt met: "zo weinig mogelijk".

Met 10 jaar garantie onderstrepen we de kwaliteit van onze dakluiken.

Staka kiest structureel voor materialen waarvan we zeker weten dat ze het Nederlandse buitenleven goed verdragen: hoogwaardig RVS, beschermende coatings en zwaar hang- en sluitwerk. Staka dakluiken zijn daarmee bestand tegen zonnige maanden, regenachtige dagen, temperaturen onder het vriespunt, zware windhozen, roet van uitlaatgassen, groene aanslag en verdwaald vuurwerk.

Heeft u een vraag?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine

Accountmanager

Bekijk mijn LinkedIn profiel
stakahammou-1.jpg