Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat u alle informatie over ons en onze producten snel en eenvoudig kunt vinden op onze website.

Prijzen & Specificaties

Gaat uw vraag over prijzen en productspecificaties? Doorloop dan binnen een 1 minuut de stappen van de configurator en u heeft direct een offerte voor het product, met de prijs en de specificaties. Ook kunt u alle documentatie downloaden. En hier vindt u alles over keurmerken voor dakluiken.

Montage & Installatie

Gaat uw vraag over de montage van dakluiken? Ga dan naar het handleidingen overzicht. Voor alle informatie over de elektrische bediening van Staka dakluiken is ook een aparte pagina opgezet met onder andere instructes voor aansluiting aan exteren elektrische systemen. Bent u een vastgoedbezitter en op zoek naar een gekwalificeerde aannemer die voor u dakluiken kan monteren op uw dak? Ga dan direct naar het overzicht van onze installatie partners, verdeeld per regio.

Antwoorden op ander veel gestelde vragen vindt u hier.

Is uw vraag met deze informatie niet beantwoordt? Neem dan direct contact met ons op via 0162-763 763. Onze adviseurs staan voor uw klaar. Ook kunt u hieronder een bericht achter laten en zullen wij vaak dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.