Dakluik bestellen bij Staka

Nieuw bij Staka? Graag leggen we onze werkwijze rondom het aanvragen van een offerte en het bestellen van een dakluik uit.

Is iets niet duidelijk? Wilt u wat meer weten? Zou u graag langskomen voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in onze fabriek? U kunt altijd even contact opnemen. Benut de chatfunctie of bel 0162 - 763 763.

 

1. Online offerte aanvragen

Welk dakluik heeft u nodig? Een overzicht van onze dakluiken vindt u onder producten. In het artikel kies het juiste dakluik helpen we u om het juiste dakluik voor uw situatie te kiezen.

Als u ongeveer weet wat u nodig heeft, kunt u in vier stappen online uw offerte aanvragen. Op deze manier heeft u snel duidelijkheid. Zo vraagt u een offerte aan:

  • Klik op direct online offerte.
  • Kies het type dakluik.
  • Geef de afmetingen op.
  • Selecteer de gewenste opties.
  • Voer uw emailadres in.

U ontvangt binnen een minuut onze prijsopgave.

Als u een offerte aanvraagt, maken we een persoonlijk account voor u aan op onze website. Hier bewaren we alle offertes die u aanvraagt. Voor elke aanvraag staan relevante downloads klaar zoals 3D-tekeningen en montage-instructies. Heeft u vragen? Vanuit uw account kunt u direct op de offerte reageren.

Prima offerte, alles duidelijk? Accordeer de offerte online of per e-mail om uw aanvraag om te zetten in een bestelling.

 

2. Verwerking van uw bestelling

Na uw akkoord op onze offerte, maken we uw bestelling klaar voor verzending. Standaard dakluiken leveren we zeer snel. Grote bestellingen en maatwerk dakluiken nemen we zo snel mogelijk in productie. De naam Staka staat voor hoogwaardige materialen, slimme oplossingen en zorgvuldige afwerking. Al onze dakluiken worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Oosterhout.

 

3. Levertijd dakluiken

Standaardmaten leveren we zeer snel, voor het produceren van dakluiken op maat hebben we wat meer tijd nodig. De levertijd kunnen we bepalen na opgave van de maatvoering en opties. Neem even contact op met een adviseur en vraag om een inschatting. Gebruik de chat of bel 0162-763763.

 

Standaard en maatwerk dakluiken

Staka biedt een breed assortiment met dakluiken voor gebouwen: woningen, kantoren, magazijnen en fabrieken. We voeren een breed pallet standaardmaten.

Ook als u echt een uitzonderlijke oplossing nodig heeft, kunt u bij Staka uw dakluik bestellen. Met creatieve productdevelopers en een eigen productielijn gaan we elke uitdaging aan.

 

Dakluik bestellen met bijpassende trap

Voor veelgebruikte toepassingen bieden we combinaties van dakluik en trap. De trappen van Staka sluiten perfect aan op onze dakluiken. We hebben handige oplossingen ontwikkeld om schaartrappen, opsteekladders en vaste trappen te monteren. Dat scheelt tijd op de bouwplaats en voorkomt fouten bij installatie.

 

Productbladen, bestekteksten en 3D-modellen

Een dakluik bestellen bij Staka betekent dat u alles in handen krijgt dat u nodig heeft. Voor alle producten kunt u productbladen, bestekteksten en 3D-modellen downloaden. U ontvangt duidelijke montage-instructies en kunt altijd bellen met onze adviseurs.