TopAccess dakluik

Duurzaam bouwen: de wereld heeft het nodig en de markt schreeuwt er om. Staka zoekt onafgebroken naar mogelijkheden voor verduurzaming. Met de Staka TopAccess brengen we het duurzaamste dakluik op de markt. 

Ongekend isolatieniveau

Staka TopAccess is het eerste dakluik met een effectieve thermisch gescheiden constructie. Een innovatief tussenprofiel houdt het RVS aan de binnen- en buitenkant uit elkaar. Door dit innovatieve ontwerp staat een dakluik niet langer gelijk aan een warmtelek. Het dakluik heeft een isolatiewaarde van U = 0,21 W/m2K.

Wilt u meer informatie over isolatiewaardes? Lees hier verder.

Met een Staka TopAccess dakluik komt u op een isolatieniveau vergelijkbaar met dat van een ondoorbroken geïsoleerd dak. Dat vertaalt zich een-op-een naar een zuiniger gebouw en een comfortabeler binnenklimaat.

Download hier de brochure van TopAccess dakluiken.

Robuust en bestendig

Ook wat betreft kwaliteit is het Staka TopAccess dakluik uitmuntend, het doorstaat de zwaarste stormen en blijft ook bij orkaankracht waterdicht. De verwachte levensduur van de TopAccess betekent een beperkte ecologische voetafdruk.

Het TopAccess dakluik is getest op luchtdichtheid, waterdichtheid, doorbuiging en doorvalveiligheid. Schrijf u in voor e-mail notificaties.

Veiliger het dak op

Het doorbreken van de dakisolatie om een dakluik te plaatsen, is bouwtechnisch een noodzakelijk kwaad – we moeten het dak op en daarvoor zijn offers nodig. Om warmteverlies binnen de perken te houden, zijn architecten spaarzaam met het plaatsen van dakluiken. De TopAccess geeft nieuwe mogelijkheden. Door de hoge mate van dakluik isolatie kunnen veiligheid en werkcomfort een hogere prioriteit krijgen.

Het voordeel van de hoge mate van doorvalveiligheid spreekt voor zich. De robuustheid van het dakluik zorgt dat het ook na tientallen jaren goed zal functioneren. Voor de mensen die daken en dakinstallaties onderhouden en repareren, maakt TopAccess een wereld van verschil.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor notificaties rondom het Staka TopAccess dakluik. Het TopAccess dakluik is leverbaar vanaf eind juni.

topaccess referentie 3 (medium)-min.pngtemperatuurverloop - 130 mm isolatie.jpg