Garantie op een dakluik

De kwaliteit van een dakluik op verschillende manieren worden verklaard. Bijvoorbeeld door te kijken naar de duurzaamheid en recyclebaarheid van het product. Samen met haar partners in de bouwketen probeert Staka bij te dragen aan het terugdringen van energieverbruik door toepassing van duurzame materialen en onderdelen in het dakluik. Die materialen zorgen tevens voor bepaalde kwalitatieve eigenschappen van een dakluik. Zo wordt door de toepassing kwalitatief hoogwaardig RVS zeer goede prestaties behaald met betrekking tot constructiesterkte van het dakluik. Zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid te verliezen. Door de combinatie van RVS met het isolatiemateriaal worden daarnaast buitengewone producteigenschappen bereikt wanneer het gaat om geluidsisolatie en thermische isolatie. Al deze kwalitatieve eigenschappen zorgen naast een lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid ook voor een vrijwel onderhoudsvrij product.

Keurmerk van dakluik

Deze kwaliteit kan natuurlijk op verschillende wijzen aangetoond worden. Bijvoorbeeld aan de hand van sterkteberekeningen door een externe ingenieursbureau. Waarmee wordt aangetoond dat een Staka dakluik bestendig is tegen zeer zware belastingen en daardoor geschikt is voor alle platte daken. Bovendien wordt middels het bekende KOMO keurmerk aangetoond dat het dakluik voldoet aan de eisen die gesteld worden in het Bouwbesluit.

Garantie op een dakluik

Staka wil deze claims uiteraard ondersteunen om zo nog meer te laten zien dat een Staka dakluik een professioneel daktoegangsluik is dat ingezet kan worden voor vrijwel iedere toepassing als het gaat om toegang tot een plat of licht hellend dak. Deze ondersteuning vindt plaats in de vorm van een garantie. De garantie op een Staka dakluik bedraagt 10 jaar. Als een onderdeel van het dakluik niet voldoende functioneert of defect raakt binnen een periode van 10 jaar na leverdatum, of een onderdeel van de elektrische bediening binnen een periode van 1 jaar, zullen wij kosteloos een nieuw onderdeel leveren.

Wilt u meer informatie over de garantietermijn of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs op 0162 763 763.