Dakluiken met Glas

Dakluiken met Glas zijn de ideale oplossing voor het creëren van natuurlijk licht en ventilatie in een ruimte en de perfecte toegang tot een dakterras.

Met dakluiken van glas krijgt u niet alleen de voordelen van natuurlijk licht en ventilatie in een ruimte, maar ook een prachtig uitzicht naar buiten. Het HR++ zorgt voor een goede isolatie die de warmte in de winter binnen houdt en in de zomer buiten.

Staka dakluiken met glas zijn gemaakt van RVS en voorzien van hoogwaardig, doorvalveilig, HR++ glas. Daarnaast zijn onze glazen dakluiken standaard voorzien van elektrische bediening, waardoor het dakluik gemakkelijk te openen en te sluiten is middels de afstandsbediening.

Staka dakluiken met glas zijn verkrijgbaar in twee maten (1800x900 mm 2400x900 mm) en worden standaard geleverd in RAL 9005 (zwart) maar kunnen, indien gewenst, in bijna iedere RAL kleur uitgevoerd worden.

Maak van uw buiten ruimte een comfortabel dakterras!

Staka Dakluiken met Glas zijn een ideale oplossing om toegang te creëren tot uw dakterras. Maak van uw buiten ruimte een comfortabel dakterras om heerlijk te relaxen!

Vraag direct een offerte aan!