Nieuwbouw Dakterras te Amsterdam

Dakterras toegang via een dakluik

In een nieuwbouwcomplex in Amsterdam is gekozen voor een veilige en comfortabele daktoetreding middels een dakluik met vaste trap. De bouw van het dakterras zorgt voor een vergroting van het woongenot en is daarmee daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor de woning.

In het nieuwcomplex zijn twee dakluiken met venster toegepast waardoor er naast een comfortabel toegang ook extra daglicht aan de woning wordt toegevoegd. 

Staka creëert dakluiken voor een veilige toegang tot uw dakterras voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Voor een gerenoveerd pand in Amsterdam heeft Staka, een dakluik met venster voor toegang tot het dakterras gehanteerd. In dit pand zorgt deze uitvoering voor een mooiere lichtinval en een eenvoudige, maar comfortabele toegang tot het dakterras.

Er zijn verschillende uitvoeringen en mogelijkheden waaruit u een keuze kan maken die van toepassing zijn op uw dakterras.

Advies voor een toegang tot uw dakterras

Er zijn verschillende combinaties beschikbaar voor een comfortabele en beschermde toegang. U zou bijvoorbeeld een dakluik met een opsteekladder kunnen aanschaffen of een dakluik in combinatie met een vaste trap voor een stabiele toegang tot het dakterras. Handig bij regelmatige betreding van het dakterras. Het is maar net wat u zoekt en wat uw wensen zijn.

Bij Staka Dakluiken kunt u terecht voor een complete oplossing voor de toegang van uw dakterras. Voor advies mag u ons altijd bellen of vrijblijvend een afspraak maken.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail