Inspectie luik Villa Breda

Voor een nieuwbouw villa in Breda heeft Staka een dakluik geleverd. De woning is ontworpen door HB-Architecten uit Kapelle (www.hb-architecten.nl). Het dakluik biedt een veilige toegang tot het platte gedeelte van het dak waardoor er eenvoudig inspecties op het dak uitgevoerd kunnen worden.

Inspectieluiken

Bij Staka Dakluiken kunt u terecht voor diverse modellen inspectieluiken. Staka produceert voor zakelijk en particulier gebruik inspectie luiken en verkoopt ook toebehoren zoals trappen, ladders en veiligheidshekken.

Het assortiment is onderscheidend omdat Staka 3 belangrijke pijlers hanteert voor de kwaliteit van het inspectie luik: Materiaal, Isolatie & Belastbaarheid. Zo wordt ieder inspectie luik gemaakt van hoogwaardig materiaal, wordt het allerbeste isolatiemateriaal gebruikt dat verkrijgbaar is (RC waarde van 3,8) en is het deksel belastbaar tot 4800 kilo per m2.

Inspectie luik modellen

Het assortiment inspectie luiken is variabel qua afmetingen, met of zonder venster en met of zonder glas.

 • Inspectie luik 900x700
  Dit inspectie luik is de kleinste uitvoering in het assortiment van Staka. Vooral toegepast in combinatie met een ladder voor veilige toegang tot het plat dak voor inspectie aan aanwezige apparatuur.
 • Inspectie luik 900x900
  Eén tandje hoger is het inspectie luik 90 bij 90 cm voor veilige toegang tot plat dak of dakterras. Zoals de andere inspectie luiken uitgevoerd met gashoekveren voor moeiteloos openen en blokkeerstang zodat het luik zonder problemen open blijft. Dit dakluik wordt vaak toegepast in combinatie met een kooiladder.
 • Inspectie luik 1400x700
  Voor een iets grotere doorgang naar het dak dit type dakluik erg geschikt. Zoals alle andere inspectie luiken uitgerust met handgreep aan de buitenzijde en diagonale greep aan de binnenzijde. Daarnaast maakt de combinatie dakluik met schaartrap de toegang tot het dak zeer eenvoudig.
 • Inspectie luik 1500x900
  Voor nog een fractie groter is het dakluik 1500x900 mm geschikt. Zoals andere inspectie luik modellen makkelijk en gebruik en ook eenvoudig te monteren.
 • Inspectie luik 2400x900 
  De grootste variant in het assortiment, maar liefst 240 cm bij 90 cm. Met name prettig in gebruik wanneer er veelvuldig toegang moet worden verleend tot het dak.
 • Inspectie luik met venster
  Er zijn twee inspectie luik modellen zijn verkrijgbaar met glas of Lexan polycarbonaat venster. Glas wordt standaard elektrisch uitgevoerd in verband met het gewicht. Voor wanneer extra lichtinval gewenst is in de onderliggende ruimte is een inspectie luik met venster een uitkomt.
 • Elektrisch inspectie luik 
  Voor maximaal gemak kan een Staka inspectie luik uitgerust worden met elektrische bediening. Er worden 2 motoren geïnstalleerd en deze worden aangesloten op de normale netstroom. Via de 2 bijgeleverde afstandsbedieningen kan het inspectie luik geopend worden.
Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg