Daktoegang dakluik voor productiehal

Bij een renovatie van een productiehal en kantoor is er een nieuwe look en feel gegeven aan het bedrijf door het vervangen van de gevelbekleding. Naast de gevelbekleding is ook de dakbedekking vervangen en een nieuw daktoegang dakluik geplaatst.

Nieuwe dakbedekking en een daktoegang dakluik

Bij het vervangen van de dakbedekking is er ook direct gekozen om een daktoegang dakluik aan te brengen. Door het dakluik direct aan te brengen bij het begin van de dakrenovatie heeft de dakdekker veel voordeel van het dakluik gehad. De dakdekker hoefde geen hoogwerker te huren of met een lange ladder aan de buitenzijde van het gebouw naar boven te klimmen om toegang te krijgen tot het platte dak.

Daktoegang dakonderhoud

Na de bouwfase is het daktoegang dakluik nog even praktisch als tijdens de bouwfase. In deze situatie is het dakluik gecombineerd met een ladder. De ladder is eenvoudig weg te nemen en op te bergen waardoor er geen permanente opstelling is. Als je naar het dak toe moet voor dakonderhoud haak je de ladder aan het dakluik en kan je veilig naar het dak.

Een dakluik brengt voor de gebouweigenaar prettige besparingen met zich mee. Voor dakinspectie of onderhoud aan dakinstallaties hoeft geen hoogwerker ingehuurd te worden, de expert kan eenvoudig en snel naar het dak toe via het dakluik met ladder (en dat scheelt natuurlijk weer tijd en geld).

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een daktoegang dakluik?  Of heb je hulp nodig om het juiste product te vinden? Bel met onze dakluiken experts via 0162 763 763 of stuur een e-mail naar info@staka.com. We helpen je graag verder!

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail