Dakluiken voor DHL vestigingen

DHL maakt een enorme groei door als de op één na grootste vervoerder in e-commerce en als marktleider in het business-to-business segment. In het kader van deze groei heeft DHL verschillende nieuwe vestigingen geopend om een Beneluxwijd netwerk te vormen. Naast nieuwe DHL Parcel vestigingen worden er ook nieuwe Service centers gebouwd.

Dakluiken voor dakonderhoud

Om onderhoud aan dak en dakinstallaties – zoals luchtbehandelingssystemen – uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om een daktoegang te hebben. Omdat monteurs op een veilig manier naar het platdak moeten kunnen is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

  1. Plaats dakluiken minimaal 4 meter uit de dakrand zodat het in de veilige zone van het dak is gepositioneerd
  2. Waarborg een veilige daktoegang door het dakluik te combineren met een ladder, schaartrap, kooiladder of vaste trap
  3. Houd rekening met de monteurs; neem een dakluik dat voldoende groot is voor de monteur en zijn gereedschap.
  4. Zorg voor een dakveiligheidsysteem; na toetreding tot het dak kan de monteur zich direct aanhaken aan het dakveligheidssysteem

 

Veilige daktoegang met dakluiken

DHL heeft voor de veiligheid van het Staka dakluik gekozen bij diverse vestigingen waaronder de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Breda, Zwolle. In deze locaties is er gekozen voor een dakluik met ladder of een dakluik met kooiladder. De Staka dakluiken zijn getest en gecertificeerd (TÜV, KOMO) waardoor men zeker is van een veilige en kwalitatieve oplossing voor daktoegang.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg