Dakluik platdak voor daktoegang

In Tilburg wordt door Heembouw een nieuw en innovatief distributiecentrum gebouwd voor een industriële groothandel. De nieuwe locatie biedt de groothandel voldoende ruimte om verder door te groeien en alle activiteiten op één locatie te bundelen.

Bij de bouw van het distributiecentrum speelt duurzaamheid een prominente rol waarbij Heembouw ook voor een duurzame oplossing voor de daktoegang heeft gekozen. Door te kiezen voor het TopAccess dakluik platdak heeft Heembouw gekozen voor de duurzaamste oplossing die beschikbaar is op de markt.

Dakluik platdak met kooiladder

Het dakluik is gecombineerd met kooiladder voor toegang tot het platdak van het distributiecentrum. Door te kiezen voor een dakluik met kooiladder heb je een oplossing die weinig vloeroppervlak nodig heeft maar zeer geschikt is voor het overbruggen van grote hoogtes.

Wanneer kies je voor een dakluik platdak met kooiladder?

  • Een veilige oplossing voor hoge ruimtes
  • Weinig vloeroppervlak beschikbaar
  • Dakluik platdak is voorzien van TÜV-certificaat en KOMO-attest

De montage van een dakluik platdak en kooiladder is relatief eenvoudig. Het dakluik wordt op het onafgewerkte dak (zonder dakisolatie) gemonteerd waarna de dakisolatie en dakbedekking aangeheeld kunnen worden aan de opstand van het dakluik.
De kooiladder wordt door middel van standaard muurbeugels gemonteerd tegen de muur.

Meer informatie dakluik platdak

Wil je meer informatie over een dakluik platdak met kooiladder? Op de productpagina vind je meer informatie maar je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via **info@staka.com **of 0162 - 763 763.

Ben je op zoek naar een prijs voor een dakluik platdak? Klik hier en ontvang binnen 1 minuut een offerte op maat.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail