Slimme dakluiken en daktoegangen - Productontwikkeling

Staka dakluiken worden ingezet om een veilige toegang te creëren naar platte daken. Onzichtbaar vanaf de grond maar onmisbaar voor inspectie en onderhoud van het dak en/of installaties op het dak. Toepassing van een dakluik in een ontwerp werkt kostenbesparend omdat er geen hoogwerker meer nodig is om op het dak te komen. Daarnaast wordt door gebruik van een dakluik voorkomen dat het aanzicht van een bouwwerk wordt verstoord door ladders tegen de gevel.

Productontwikkeling dakluiken

Door ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid wordt steeds vaker een dikker dakisolatiepakket toegepast. Staka speelt hier op in door de standaardhoogte van de opstand van het dakluik te verhogen. Deze verbetering, gecombineerd met de hoge isolatiewaarde en het gebruik van RVS als materiaal zorgen voor een duurzaam concept dat geschikt is voor ieder plat dak. Andere ontwikkelingen zijn zichtbaar op het gebied van montagegemak door een verbeterde inplakvoorziening en op het gebied van design door het deksel uit te voeren met helder glas. De kwaliteit van de dakluiken wordt gewaarborgd door het KOMO Attest en onze meer dan 50 jaar lange ervaring als producent van hoogwaardige metalen producten. 
Vanaf januari 2013 start Staka met het leveren van de vernieuwde dakluiken.

Het nieuwe dakluik is snel en eenvoudig te integreren in tekeningen en bestek doordat alle 2D en 3D tekeningen en STABU bestekteksten direct online beschikbaar zijn. Ook een kostenraming staat binnen twee minuten op het scherm; met behulp van de online dakluik configurator wordt op eenvoudige wijze een dakluik samengesteld en direct een offerte ontvangen.

Op de BouwBeurs zal Staka het vernieuwde en verbeterde dakluik presenteren. U vindt Staka op stand 11.A028.

Klik hier voor gratis toegang tot de BouwBeurs!

dakluik-woonhuis.jpg