Geïsoleerd dakluik voorzien van octrooi

Duurzaam bouwen: de wereld heeft het nodig. Staka zoekt constant naar mogelijkheden voor verduurzaming van haar producten. Met de Staka TopAccess heeft Staka in 2017 het duurzaamste dakluik op de markt gebracht.

De TopAccess is een geïsoleerd dakluik van hoge kwaliteit en is voorzien van een KOMO-attest en TÜV-productcertificaat. Een innovatief tussenprofiel houdt het RVS aan de binnen- en buitenkant uit elkaar. Door dit innovatieve ontwerp staat een dakluik niet langer gelijk aan een warmtelek.

De innovativiteit van het TopAccess dakluik is recent onderstreept door het Octrooicentrum Nederland met het verlenen van octrooi op het dakluik.

Geïsoleerd dakluik: Duurzaamste in de markt

Duurzaamheid en daarmee een goed geïsoleerd dakluik wordt steeds belangrijker. Naast de duurzaamheidstrend is het dakluik altijd het hoogste punt in het gebouw en dus de plaats waar warme lucht zich verzamelt. Is een dakluik onvoldoende geïsoleerd of ontbreekt een thermische scheiding dan is er een risico op condensatie.

Met het TopAccess dakluik wordt condensatie uitgesloten door de innovatieve thermisch gescheiden constructie. De isolatiewaarde van het dakluik is door DGMR - expert op het gebied van thermische isolatie - vastgesteld op U = 0,21 W/m2K waarmee de TopAccess het best geïsoleerde dakluik in de markt is.

Op zoek naar een geïsoleerd dakluik?

De geïsoleerde dakluiken van Staka zijn in iedere situatie toepasbaar. Wil je advies bij de keuze voor een geïsoleerd dakluik? Neem dan direct contact op via ***info@staka.com ***of bel 0162 763 73.

Kosten geïsoleerd dakluik

De kosten van een geïsoleerd dakluik zijn afhankelijk van de afmeting van het dakluik, het type bediening en natuurlijk de combinatie met een ladder of trap. De kosten van de Staka dakluiken liggen tussen de €1100 tot €9500. Een grote bandbreedte, passend bij een ruim assortiment. Zo hebben we dakluiken voor industriële gebouwen, functionele ontwerpen geschikt voor sporadisch onderhoud aan het dak. Tot dakluiken voor dakterrassen, ontworpen met oog voor design en comfort.

Wil je meer weten over de kosten van een dakluik? Ga dan naar onze dakluik offerte module en vraag binnen één minuut een prijs aan voor een dakluik.

topacces_2-min1552896636_270396659.png
temperatuurverloop - 130 mm isolatie.jpg