Partner: Wim Bosman

Naarmate Staka meer producten ging verkopen en er steeds meer en grotere transporten benodigd werden naar Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk, zijn we op zoek gegaan naar een logistieke specialist die aan die specifieke vraag het beste kon voldoen.

Op basis van een succesvolle verkoopformule is Wim Bosman in 2010 begonnen met het openen van regiokantoren in onder andere Eindhoven, Rotterdam, ’s-Heerenberg, Geleen, Emmerich en op Schiphol. In 2013 hebben zij, na zeer veel positieve reacties van hun klanten, een nieuw regiokantoor geopend in Breda. Door de nabije ligging van Breda is Wim Bosman bij Staka in het vizier gekomen als potentiële logistieke partner.

“Staka kwam bij ons met een specifiek logistiek vraagstuk en we zijn samen tot de juiste invulling gekomen. Je merkt dat er bij Staka gedacht wordt in processen en dat men continu bezig is met het verhogen van de efficiency. Als partner denken we samen in oplossingen, om uitdagingen te tackelen en nieuwe markten te betreden.”
Nathaniël Nguyen, Sales Manager Wim Bosman/Mainfreight

Door het regiokantoor verloopt alles via de vaste contactpersoon, wat voor ons aangenaam werken is, maar uiteraard zonder enige concessies te doen m.b.t. het bereik van het wereldwijde netwerk van Wim Bosman en het moederbedrijf Main Freight.

wimbosman.jpg