Staka SafeStepSystem

Het SafeStepSystem ziet u alleen bij Staka TopAccess dakluiken met ladder. Deze laatste trede naar het dak installeert u in de opstand van het dakluik. Dat doet u eenvoudig met de montagegaten in de opstand en het meegeleverde montagemateriaal.

Deze Staka innovatie halveert de montagetijd, voorkomt constructie fouten en geeft een mooi afgewerkt beeld.

  • De SafeStep-trede in de opstand beschikt over bevestigingspunten voor de ladder.
  • De bijpassende aluminium ladder is voorzien van twee haken. Zo beschikt u over een stevig geborgde ladderopstelling voor een veilige daktoegang.
  • Als optie kunt u kiezen voor een slot om de ladder aan het dakluik vast te zetten, om te voorkomen dat de ladder wordt weggenomen als u op het dak bent.

Staka ladders beschikken over haken die perfect vastgrijpen in het SafeStepSystem. Hiermee zorgt u voor een gebruiksvriendelijke en veilige opgang naar het dakluik. Ladders van andere leveranciers hebben deze haken niet, maar kunnen indien noodzakelijk wel gebruikt worden. Ladders zijn verkrijgbaar voor elke dakhoogte. Bij de aanvraag van een offerte geeft u de gewenste hoogte aan.

 

Veiligheidsnorm dakluik met ladder

Het Staka TopAccess dakluik met ladder voldoet aan EN 131. De tredes van het SafeStepSystem en de opsteekladder zijn voorzien van anti-slipprofilering. Het brede stavlak en de mooi recht liggende tredes zorgen voor een zeker en stabiel gevoel. De lichte constructie en de kunstof geleiders maken het makkelijk om de opsteekladder te plaatsen.

Overige Opties Ladder

  • Beveiligingssysteem: Door het toepassen van het beveiligingssysteem wordt voorkomen dat eventuele kwaadwillenden, de aangehaakte ladder kunnen wegnemen. Hierbij wordt de ladder bovenaan vergrendeld aan de trede in het dakluik met een slot. Doordat het een voorgemonteerd slot betreft en inclusief sleutel wordt geleverd, zorgt dit systeem voor een kostenbesparing. Er hoeft immers geen hangslot meer gekocht te worden.
  • Ophangsysteem: Dit systeem bestaat uit twee aluminium beugels die tegen de wand bevestigd worden. Aan de beugels wordt de ladder opgehangen en vervolgens afgesloten voor onbevoegden door het meegeleverde hangslot.

Heeft u een vraag?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine

Accountmanager

Bekijk mijn LinkedIn profiel
stakahammou-1.jpg

Dakluik monteren

Op zoek naar een gekwalificeerde aannemer voor de montage van uw Staka dakluik? Vraag een offerte aan bij één van onze montagepartners bij u in de buurt.

Een TopAccess dakluik bestaat uit twee grote onderdelen: de opstand en de deksel. Het dakluik wordt als één geassembleerd product geleverd. Met de opstand monteert u het dakluik op het dak. De deksel sluit het dakluik af. Elk Staka dakluik wordt geleverd met heldere montagehandleiding en alle benodigde onderdelen.

Graag denken we mee en informeren we u over de dakluiken die het best aansluiten op uw wensen. Bel ons op 0162 763 763.

dakluik-opsteek.jpg

Dakluik met opsteekladder

Veilig aanhaken aan dakluik Weghangen na gebruik KOMO-attest - TÜV certificaat