Woonark in de Haarlemmermeer

Voor deze schitterende nieuw gebouwde woonark in de Haarlemmermeer heeft Staka de dakluiken geleverd aan de arkenbouwer. De dakluiken zijn uitgevoerd met elektrische bediening en een noodstoomvoorziening. De dakluiken zijn op maat gemaakt voor deze toepassing in overleg met de arkenbouwer. 

Dakluik met glas

Staka levert dakluiken met 30 minuten brandwerend HR++ glas. Een dakluik met glas wordt vaak uitgevoerd met een elektrische bedieningsunit, compleet met thermische beveiligde motoren, weg gewerkte bekabeling, controlbox met noodstroomvoorzieng en twee afstandsbedieningen. De hele bedeiningsunit wordt ook al voor u in het luik gemonteerd waardoor u enkel nog de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Ook is het mogelijk om de bedieningsunit te laten aansturen door een exteren schakelaar. Voor dit project is dit ook zo uitgevoerd. Door de aansluting op een wandschakelaar worden de luiken via een knop die verwerkt is in de wand onder het luik, geopend en gesloten.

Wilt u meer informatie over dakluiken met glas? Of wilt u zelf direct binnen 2 minuten een complete offerte samenstellen en downloaden als pdf bestand? Maak dan gebruik van de dakluik configurator.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg