STAKA Dakluik Dakterras

Een Staka dakluik met glas is een comfortabele toetreding voor dakterrassen. Het dakluik met een lengte van 1,80 meter is ideaal i.c.m. een vaste trap of spiltrap.

Dakluik in uw dakterras

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een veilige, maar ook een comfortabele toegang tot uw dakterras. Staka dakluiken biedt verschillende mogelijkheden en combinaties voor een aangename toetreding. Zij installeren deze voor zowel nieuwbouw, verbouw of bij renovatie.

Een dakluik in uw dakterras in combinatie met een vaste trap creëert een mooie lichtinval in de onderliggende ruimte en is meteen voorzien een comfortabele en stabiele toegang tot uw dakterras. Veilig en comfortabel!

Veilige daktoegang

Naast een comfortabele daktoetreding zorgt het Staka dakluik ook voor een veilige daktoetreding. In het deksel van het dakluik bevindt zich een diagonale leuning waaraan men ondersteuning heeft als men tot het dak toetreedt. Daarnaast is het dakluik voorzien van gasdrukveren met automatische vergrendeling in openstand. Deze vergrendeling zorgt ervoor dat een geopend dakluik niet dicht kan vallen/waaien tijdens het toetreden tot het dak.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg