Inspectieluik in Albranswaard

Met veertien vestigingen in Nederland, eigen labels, 80 vakkundige medewerkers en een hypermodern logistiek systeem garandeert Roobol Tuinmeubelen de hoogste kwaliteit, een perfecte service en een collectie die direct uit voorraad leverbaar is.

Voor een nieuwe opslagruimte van Roobol in Albranswaard heeft de dakdekker een Staka dakluik geplaatst welke fungeert als inspectieluik. Een dakluik of inspectieluik kan prima gecombineerd worden met een kooiladder zodat men eenvoudig, via het dakluik met kooiladder, inspecties op het dak uit kunnen voeren.

Inspectie dakluik

Een inspectieluik kan zowel met venster als zonder venster uitgevoerd worden. Een inspectieluik zonder venster is met name van toepassing voor de zakelijke markt, denk aan bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Een toegang tot het plat dak is vereist voor onderhoud van bijvoorbeeld de airco-installatie of het dak zelf. Een inspectieluik met venster wordt vooral ingezet in de particuliere markt als daktoegang voor het dakterras. Met of zonder venster, een inspectieluik heeft een hoge thermische isolatiewaarde en een compleet geïsoleerde opstand. Een dakluik van Staka is universeel en veilig als daktoegang. Wilt u een offerte voor uw dakluik opvragen? Bereken het uit met de online configurator.

Dakluik met KOMO-attest

Een Staka inspectieluik wordt geleverd met KOMO-attest. Een KOMO-attest is een kwaliteitsverklaring die de prestaties van het inspectieluik beschrijven. Deze omvatten alle aspecten die van belang zijn voor het realiseren van een hoogwaardig product zoals een dakluik. Zo verklaart het attest onder welke randvoorwaarden het inspectieluik geschikt is voor gebruik, de technische specificaties en is het een bewijs dat het inspectieluik voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Staka Dakluiken zijn mede hierdoor betrouwbaar, van hoogwaardige kwaliteit en vooral veilig in gebruik.

Naast het gebruik van duurzaam materiaal, hoogwaardige isolatie en hoge belastbaarheid, streeft Staka met haar dakluiken vooral  naar een snelle en betrouwbare levering. Door het assortiment van inspectieluiken en ladders en schaartrappen altijd op voorraad te hebben. Door deze combinatie van hoge productkwaliteit, optimale logistiek en een scherpe prijs, is een Staka inspectieluik op dit moment de beste keus.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg