Daktoetreding Librije's Hotel te Zwolle

Het stijlvolle 5-sterren Librije's hotel in Zwolle opende zijn deuren in mei 2008. Het is gevestigd in een monumentaal pand op slechts een paar minuten lopen van het befaamde sterrenrestaurant de Librije. Het hotel herbergt ook een eigen restaurant en een kook- en wijnschool.

Het luxueuze Librije's hotel is gevestigd in de monumentale oude vrouwengevangenis Het Spinhuis in Zwolle. Het gebouw dateert uit 1739 en is geheel gerestaureerd en heringericht.

Voor dit project van de Koninklijke BAM heeft Staka het dakluik met dagmaat 900x700 mm geleverd.

Daktoetreding

Via een dakluik creëert u een gemakkelijke en handige toegang tot het plat dak of dakterras. Een dakluik biedt een eenvoudige een veilige toegang tot het dak en als het dakluik wordt gecombineerd met een ladder of schaatrap neemt de daktoetreding weinig tot geen ruimte in. De ruimte die een dakluik met schaartrap of dakluik met ladder inneemt is natuurlijk van tijdelijke aard want na de toetreding haalt u de ladder weg of klapt u de schaartrap in. Staka produceert al vele jaren diverse modellen dakluiken voor daktoetreding en zijn gespecialiseerd in dakluiken zowel met als zonder venster.

De kwaliteit van de dakluiken van Staka ligt bewust hoog. Een dakluik is een eenmalige aankoop en moet daarom zeer duurzaam zijn én prettig zijn in gebruik. Hoogwaardig materiaal, poedercoating, hoge thermische isolatiewaarde, enkele aspecten van de kwaliteit van de dakluiken van Staka. Daarnaast heeft Staka een zeer modern geautomatiseerd productieproces om de kwaliteit van ieder dakluik dat Staka produceert te waarborgen.

Daktoetreding mogelijkheden

In het assortiment van Staka Dakluiken vindt u verschillende afmetingen dakluiken, zodat voor iedere situatie een geschikt dakluik kan worden gekozen. Daarnaast zijn de dakluiken mogelijk met of zonder venster en met handmatige of elektrische bediening.

Kwaliteit en duurzaamheid


Een van de dakluiken voor daktoetreding het dakluik 900x900 mm. Dit dakluik is het op één na kleinste model uit het assortiment van de dakluiken. Zoals de andere dakluiken zorgt de sandwich constructie voor een hoge belastbaarheid en bestaat het deksel uit een buitendeksel en binnendeksel met daartussen 80 mm isolatie voor een zeer hoge isolatiewaarde.

Gebruikersgemak en veiligheid


Niet alleen kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijk, ook gebruikersgemak en veiligheid komen aan bod wanneer u een dakluik gebruikt als daktoetreding. Het dakluik is voorzien van een meerpuntssluiting waardoor het dakluik veilig en degelijk kan worden afgesloten. Qua gebruikersgemak moet u denken aan een handgreep aan de buitenkant en een diagonale leuning aan de binnenzijde van het dakluik. De 2 stangen waarop het dakluik rust bij open stand zijn voorzien van gasdrukveren en een blokkeerpijp zodat het luik zonder inspanning geopend kan worden en ook open blijft staan indien gewenst.

Naast dakluiken levert Staka ook combintaties zoals dakluiken met veiligheidshekken, dakluiken met vaste trappen en dakluik met (kooi-)ladders, opsteekladders en schaartrappen.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg