Dakluiken La Trappe Berkel-Enschot

Op de brouwerij van La Trappe in Berkel-Enschot zijn twee STAKA Dakluiken toegepast na renovatie/vervanging van het dak. De dakluiken met opsteekladder functioneren als daktoetredingsmogelijkheid om onderhoudswerkzaamheden aan het dak of dakinstallaties uit te voeren.

STAKA Dakluiken zorgen voor een veilige en comfortabele daktoetreding. Naast dat het STAKA Dakluik, met kwaliteitskeurmerk KOMO-attest, voldoet aan alle veiligheidseisen is het dakluik ook bijzonder goed geïsoleerd.

Inspectieluiken

Voor inspectieluiken bent u bij Staka aan het juiste adres. Staka produceert en ontwikkelt in eigen huis zowel zakelijke als particuliere inspectieluiken. De oplossing voor een veilige en eenvoudige toegang tot het dak.

De focus ligt op 2 productlijnen. Inspectieluiken zonder venster die met name gewenst zijn in de zakelijke markt, denk aan bedrijfshallen of kantoorgebouwen. En inspectieluiken met venster die vaak worden geplaatst door onze particuliere klanten als daktoegang voor het dakterras. Alle inspectieluiken zijn uit voorraad leverbaar, ook in combinatie met diverse soorten ladders en trappen.

De kwaliteit van de Staka inspectieluiken

Een inspectieluik moet kwaliteit niet alleen uitstralen, voor veilig en duurzaam gebruik moet het ook gemaakt zijn van de beste materialen en geproduceerd in optimale omstandigheden. Daarom worden de Staka producten in eigen fabriek geproduceerd uit hoogwaardig materiaal met poedercoating en heeft het hoogwaardige isolatiemateriaal een RC waarde van 3,8. Het productieproces zelf is daar waar mogelijk compleet geautomatiseerd zodat er altijd een goed eindresultaat volgt. De inspectieluiken komen ook met KOMO-attest, zodat u een bewijs van kwaliteit en duurzaamheid in handen hebt.

Inspectieluik 1400x700 mm

Een mooi voorbeeld van een van de inspectieluiken is het dakluik 1400x700 mm. Dit inspectieluik geeft een ruime doorgang en is met een laag benodigde trek- of duwkracht te openen en weer te sluiten. De inspectieluiken zijn namelijk voorzien van speciale gasdrukveren waardoor weinig tot geen kracht nodig is voor openen en sluiten en dankzij de vergrendelfunctie blijft het luik stabiel open staan indien gewenst. Ongewenst dichtvallen van het luik behoort tot de verleden tijd.

Het dakluik is te belasten tot 4.800 kilo per m2 en is daarnaast voorzien van een meerpuntssluiting en cilinderslot. De cilinder kan ook vervangen voor een eigen cilinderslot zodat het binnen uw gebruikelijke sleutelplan valt of met een draaiknop zodat een sleutel niet eens vereist is.

In woonhuizen erg geliefd, is de optie om de inspectieluiken te voorzien van een Lexan Polycarbonaat licht doorlatend venster. Op deze wijze heeft u een prettige extra lichtinval in uw woning.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg