Dakluik voor daktoegang bedrijfhal

Op een eenvoudige manier toegang hebben tot je platte dak is prettig voor als er periodiek inspecties of onderhoud uitgevoerd moet worden aan het dak of aan dakinstallaties. Een dakluik met ladder is in dit geval een veel toegepaste oplossing door zijn lage aanschafkosten en veilige weg naar het dak. Zo ook bij dit project in Oosterhout.

Dakluik met ladder veilig en voordelig

Bij deze bedrijfshal in Oosterhout heeft men gekozen voor een dakluik met ladder. Naast dat een dakluik met ladder lage aanschafkosten heeft zijn er nog meer voordelen:

  • Voor elke hoogte en maat dakluik
  • Ladder aanhaken aan staptrede met anti-slip profilering
  • Ladder na gebruik op te bergen
  • Beschikbaar in maten 900x700 mm, 900x900 mm, 1400x700 mm, 1500x900 mm, 2400x900 mm en maatwerk
  • TÜV productcertificaat & KOMO-attest

Zeker als de daktoegang maar één of enkele keren per jaar gebruikt gaat worden is een dakluik met ladder aan te bevelen. Komt het dakluik in een nette omgeving zoals een kantoor, school of ziekenhuis? Kies dan voor een dakluik met schaartrap.

Dakluik met staptrede en anti-slip profilering 

Een veilige toegang naar het dak vinden wij bij Staka uitermate belangrijk. Om bij een dakluik met ladder te voorkomen dat de ladder wegglijdt hebben we daarom een speciale staptrede ontwikkeld. De ladder wordt voorzien van twee haken waarmee deze aan de staptrede wordt gehaakt zodat de ladder niet weg kan glijden, de trede is voorzien van anti-slip profilering voor een veilige in- en uitstap van het dakluik.

De staptrede is een los onderdeel dat eenvoudig in het dakluik gemonteerd kan worden. We hebben gekozen voor een slimme bevestiging in de opstand van het dakluik zodat je niet hoeft te boren/schroeven in de dakvloer. De oplossing is veilige en je bespaart hiermee de nodige montagetijd.

Voordelen van een dakluik met staptrede:

  • De ladder is beveiligd tegen wegglijden
  • Anti-slip profilering zorgt voor een veilige in- en uitstap van het dakluik
  • Slimme montage van de trede zonder te boren (= tijdsbesparing)

Meer informatie over een dakluik?

Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies over dakluiken? Of wil je meer weten over het dakluik met ladder en staptrede? Bel ons op 0162 763 763 of stuur een e-mail naar info@staka.com

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail