Dakluik voor dakterras

In Rijswijk is een Staka dakluik met venster toegepast als toetreding naar een dakterras. Het dakluik is een veilige toetreding tot het dakterras en het venster zorgt voor een mooie lichtinval in de woning.

Het dakluik met venster is handmatig gemakkelijk te openen. Staka dakluiken zijn invalveilig want de elektrisch bedienbare versie van het dakluik kunnen van buitenaf gesloten worden zonder dat het luik op slot gaat. Het gesloten dakluik neemt de invalmogelijheid weg.

Via een dakluik toegang tot uw dakterras

Toegang tot uw dakterras gaat handig en snel met een dakluik. Andere mogelijkheden zijn een dakhuis, buitentrap of deur in de muur of het schuin dak maar deze mogelijkheden vereisen vaak een hoger budget en het krijgen van een vergunning is moeilijker dan bij een dakluik. Een dakterras dakluik is daarnaast een flexibelere oplossing. Zo vindt u bijvoorbeeld in het assortiment van Staka een hele reeks dakluik modellen waaruit u kunt kiezen, van kleine eenvoudige dakluiken tot extra grote elektronisch te openen dakluiken.

Staka onderscheidt zich op 3 belangrijke punten, namelijk: Materiaal, Belastbaarheid en Isolatie. Een dakterras dakluik is normaal gesproken een eenmalige investering en moet daarom een duurzame oplossing zijn. Daarom zijn onze dakluiken gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een poedercoating. De belastbaarheid van een dakluik is tevens belangrijk, dankzij de speciale sandwich constructie die wordt toegepast is een Staka dakluik dan ook zeer hoog belastbaar. Tot slot is alleen de beste isolatie goed genoeg voor de dakluiken van Staka. De energieprijzen zijn hoog en iedere beetje besparing draagt bij aan een beter milieu. Staka is er trots op dat het isolatiemateriaal dat men standaard in het deksel zet het beste is dat op het moment verkrijgbaar is

Dakluik dakterras

Om de kwaliteit van onze producten extra hoog te houden en al onze klanten het beste aan te kunnen bieden, is het productieproces van Staka's dakluiken grotendeels geautomatiseerd en gerobotiseerd. Dit laatste zorgt tevens voor lage productiekosten waardoor Staka de dakluiken tegen een scherpe prijs aan kan bieden.

Dakluik dakterras kopen

Op de website is het mogelijk om een offerte voor een dakterras dakluik aan te vragen. Maak gebruik van de online dakluik configurator en ontvang binnen enkele seconden een offerte voor uw dakluik. Met behulp van de online configurator doorloopt u de verschillende dakluik -modellen in ons assortiment, kiest u uit de mogelijke opties zoals dakluik met/zonder venster, kleur, trap of ladder en meer. Op die manier ontvangen wij een specifiek product zodat wij direct een accurate offerte kunnen maken. Start de online configurator.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg