Dakluik dakterras

Dit dakterras in Den Haag is te betreden via een dakluik met vaste trap.

Bij de aanleg van dit dakterras heeft men gekozen voor een dakluik met venster van Staka Dakluiken. Met dit luik was men verzekerd van een veilige betreding van het dakterras en kon zonlicht via het luik binnenkomen.

Het venster is gemaakt van glas wat zorgt voor daglicht inval in de onderliggende ruimte. Op deze manier functioneert de toegang naar het dakterras ook gelijk als lichtkoepel.

Toegang via dakluik in uw dakterras

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een veilige, maar ook een comfortabele toegang tot uw dakterras. Staka dakluiken biedt verschillende mogelijkheden en combinaties voor een aangename toetreding. Zij installeren deze voor zowel nieuwbouw, verbouw of bij renovatie.

Benodigde afmeting
Wanneer u kijkt naar onze standaard productlijnen dan variëren de afmetingen van de dakluiken van klein naar groot. Daarnaast is maatwerk bij dakluiken altijd ook een optie. Elk dakterras is namelijk verschillend en u wilt het dakluik wat past bij uw terras.

Dakluik met venster
Een luik hoeft niet direct een afgeschermd luik te zijn. Het is mogelijk om deze te voorzien van een venster van glas. Dit model wordt standaard met elektrische bediening uitgevoerd.

Sluiting dakluik dakterras
Voor veiligheid wordt de sluiting van het luik voorzien van een slot. Dit is standaard een cilinderslot, het is ook mogelijk deze te vervangen voor een knopcilinder, waarmee uw dakterras goed wordt beveiligd.

Prijs aanvragen

Bent u op zoek naar een comfortabel en veilig dakluik dakterras? Start dan nu de online configurator om een prijs samen te stellen. Na een aantal stappen door te lopen krijgt u direct een online offerte die u kunt gebruiken wanneer u het luik wilt bestellen.

Mocht u vragen hebben over het plaatsen van een luik op uw dakterras, neem dan contact met ons op.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail