Dakbetreding bij verschillende grote projecten

Een overzicht van verschillende grote projecten met dakbetreding via een dakluik van Staka.

Veilige dakbetreding voor nieuwbouw en renovatie

Staka produceert dakluiken voor een veilige dakbetreding voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Voor deze toepassingen zijn dakluiken met en dakluiken zonder venster mogelijk en optioneel met elektrische sluiting.

Naast dakluiken, zijn er ook verschillende combinaties mogelijk zoals dakluik met opsteekladder, dakluik met schaartrap, dakluik met vaste (kooi-)ladder, dakluik met vaste trappen en dakluik met veiligheidshek. Bij Staka Dakluiken kunt u daardoor terecht voor een totaal oplossing voor eenvoudige en veilig dakbetreding.

Dakbetreding via een dakluik

Een snelle en eenvoudige dakbetreding is zeer prettig in gebruik, vandaar dat de dakluikconstructie maar een lage duw- of trekkracht vereist. Daarnaast zijn de dakluiken makkelijk te bedienen, een dakluik blijft dankzij gashoekveren automatisch geopend en het sluiten gaat zeer eenvoudig door licht op de veer te duwen.

Een voorbeeld van onze collectie dakluiken voor dakbetreding is het dakluik 1400x700 wat ideaal is voor kwalitatieve dakbetreding.

Dit dakluik is geschikt voor wanneer een iets grotere doorgang dan normaal gewenst is. Net zoals de andere dakluiken uit ons assortiment is het dakluik beveiligd tegen dichtklappen van het luik dankzij de vergrendelingsvoorziening. Dit type dakluik is 140 cm lang en 70 cm breed en kan aan het uiteinde voorzien worden van een trede, oftewel het Staka SafeStepSystem. 

Dakbetreding op maat gemaakt

Op de website vindt u een compleet overzicht van onze dakluiken en accessoires bestaande uit dakluiken met ladders, trappen en veiligheidshekken.

Ook kunt u direct gebruik maken van de online configurator om uw dakbetreding zelf samen te stellen.

Via een eenvoudig stappenplan kiest u het juiste dakluik en doorloopt u 1 voor 1 de verschillende mogelijkheden zoals ladder of trap, type slot of kleur voor uw op maat gemaakte dakbetreding.

Voor extra advies en ondersteuning kunt u ook een bericht achterlaten zodat wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg