Amsterdams Dakterras

Voor een dakterras aan de Leeuwenhoekstraat in Amsterdam is een dakluik met venster geplaatst. Deze variant van het dakluik is voorzien van glas wat zorgt voor extra daglichtoetreding en een veilige dakbetreding tot het dakterras.

Dakluik mogelijkheden

Wanneer u bij Staka Dakluiken een dakluik besteld, heeft u keuze uit diverse productcombinaties en daarbij behorende accessoires. Deze staan hieronder omschreven, via onze online configurator krijgt u duidelijk inzicht (zowel visueel als tekstueel) hoe deze gezamenlijk een dakluik maken. Bent u op zoek naar een dakluik prijs? Maak dan gebruik van de dakluik configurator en ontvang binnen twee minuten een scherpe offerte voor uw dakluik.

 

Afmetingen Dakluiken


In Nederland zijn een aantal lengte en breedte maten vrij standaard voor de plaatsing van een dakluik. Deze heeft Staka Dakluiken doorgevoerd in de dakluik modellen. Het voordeel hiervan is dat de dakluik prijs voordelig uitvalt. Maatwerk is altijd mogelijk en dankzij het geautomatiseerde productieproces van de dakluiken heeft dit een gunstig effect op de prijs.

Dakluik met of zonder venster


Voor een mooie lichtinval in de ruimte is het mogelijk om het dakluik te voorzien van een venster. Het glas van een glazen dakluik bestaat uit een unieke triple beglazing met een hoge isolatiewaarde en geluidswerendheid, daarnaast is de ruit ook zonwerend waardoor de zonnewarmte buiten wordt gehouden. 

Vergrendeling dakluik
Een betrouwbare vergrendeling voor het dakluik is belangrijk om inbraak te voorkomen. Onze dakluiken worden standaard uitgerust met een cilinderslot of als vervangende oplossing een knopcilinder.

De glazen dakluiken (altijd elektrisch) worden vergrendeld door de elektromotoren.

Bediening dakluiken
De dakluik prijs wordt in een zekere mate mede bepaald door het type bediening. Gebruikelijk is een dakluik zonder glasmet handmatige bediening. Het dakluik zonder glas wordt voorzien van handgrepen aan zowel binnen- als buitenzijde en dankzij gashoekveren kan het dakluik met weinig kracht worden geopend of gesloten. Daarnaast is het mogelijk om het dakluik te voorzien van een elektrische bediening. Via de afstandsbediening opent en sluit u het dakluik eenvoudig.

Kleur
Standaard worden onze dakluiken gepoedercoat in wit, andere RAL kleuren zijn tevens verkrijgbaar. U hebt keus uit vrijwel alle mogelijke kleuren.

Toegang
Een dakluik is niet alleen het luik, maar ook de toegang tot het luik. Per situatie verschilt wat het meest prettig is, vandaar dat wij een breed assortiment mogelijkheden aanbieden. Zo hebt u de keus uit dakluiken met schaartrappen, dakluiken met opsteekladders, dakluiken met kooiladders en dakluiken met vaste trappen. Deze zijn veelal maatwerk in verband met hoogtes die per locatie verschillen en extra hulpmiddelen die gewenst zijn zoals kooiconstructies en armleuningen.

Veiligheid
Optioneel kan een dakluik rondom of langszij voorzien worden van een veiligheidshek en hier kan een deurmechanisme in geplaatst worden indien gewenst.

Zoals u ziet, een dakluik is niet zomaar een standaard product maar dankzij onze jarenlange ervaring kunt u wel zeker zijn van een scherpe dakluik prijs bij Staka Dakluiken.

Binnen 1 minuut een offerte Vrijblijvende offerte Ga naar product detail

Vragen over dit product?

Bel of mail Hammou Ait El Houssaine
thumbnail-stakahammou-1.jpg