Vacature: Staka zoekt een Verkoopmedewerker binnendienst!

Weet jij 10 manieren om een rvs kast of dakluik te verkopen? Lees dan vooral verder!

Wij, van Staka, zijn op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker binnendienst die de behoeften onze klanten perfect vertaalt naar een passend product. Je staat de klanten telefonisch te woord en verzorgt de offerte. Natuurlijk volg je de offerte op totdat deze is omgezet naar een order. Je zorgt voor de coördinatie en afstemming met de klant en onze interne organisatie. Je bent in staat om er voor te zorgen dat onze klant het bestelde product; een rvs kast of dakluik, conform onze kwaliteitsnormen op tijd geleverd krijgt. Je belangrijkste uitdaging is: zorgen voor een tevreden klant die graag weer koopt bij Staka.

Groei- en ontwikkelmogelijkheden voor talent

Staka biedt een uitdagende functie in een organisatie die in beweging is, zowel nationaal als internationaal en in de rol van verkoopmedewerker ben jij een belangrijke schakel bij de verdere groei van Staka.

Onze ideale verkoopmedewerker:

Beschikt over een Hbo-opleidingniveau richting commerciële economie en heeft enige technische affiniteit. Je bent servicegericht en commercieel gedreven. Je computervaardigheden zijn uitstekend en je vindt het geweldig om klanten technisch te adviseren en begeleiden. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken. Je bent bekend met projectmatige werkzaamheden. Bij voorkeur spreek je goed Engels en als je ook nog Duits spreekt is dit zeker een pré.

Enthousiast geworden? Hier kun je de volledige vacature vinden!