Succesvolle deelname BouwBeurs 2011

Ook onze andere productinnovatie, het elektrisch bedienbare dakluik met brandwerende gehard HR++ glas, trok zeer veel aandacht van de bezoekers. Verder was Staka's stand onderdeel van de de Greenbuild Selection. Deze selectie wijst bezoekers de weg naar duurzame bouwproducten binnen het totale productaanbod op de beurs. Vooraf vond men op een speciale website alle groene, duurzame initiatieven van de exposanten van de BouwBeurs. In de catalogus die uitgereikt werd tijdens beurs wordt volop aandacht besteed aan deze exposanten. In de 'Experts' Choice' worden bijzondere exposanten uitgelicht die extra aandacht verdienen vanwege hun duurzame bijdrage. Dit overzicht is samengesteld door een panel van duurzaamheidsexperts.

Graag willen wij u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze stand. Wij hopen dat wij uw interesse hebben gewekt voor onze nieuwe producten en hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen.

Indien u meer informatie ontvangt over onze innovaties neemt u dan contact met ons op. Wilt u graag een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van onze online productconfigurator. Stel in een paar stappen uw daktoegang samen en vraag direct een offerte aan.