Staka Dakluiken op Bouwbeurs 2013!

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze editie, van 4 t/m 9 februari 2013, is het thema Bewust Bouwen en ook deze editie is Staka Dakluiken weer aanwezig!

 

Bewust Bouwen

In de huidige markt draait het om meer dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisen die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen. Bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst. Op de Internationale BouwBeurs 2013 vindt u wat de markt u te bieden heeft.
Bron: www.bouwbeurs.nl

Kernwaarden

De kernwaarden van de BouwBeurs 2013 sluiten naadloos aan met de kernwaarden van Staka. Staka biedt oplossingen van het hoogste niveau met haar dakluiken en daktoegangen. De dakluiken worden vervaardigd uit duurzaam materiaal: RVS. Daarnaast zorgt de ambitieuze instelling van Staka ervoor dat men de dakluiken blijft vernieuwen en ontwikkelen. En iedere ontwikkeling met als doel om meer kwaliteit en veiligheid te bieden met haar dakluiken!

Bezoek Staka Dakluiken op stand 11.A028

Benieuwd naar onze dakluiken? U bent van harte welkom bij Staka Bouwproducten op stand 11.A028.
Klik hier of op de afbeelding hieronder voor gratis toegang tot de beurs.

bouwbeurs-logo-2013.jpg