Staka Dakluiken: beschikbaar in meerdere talen!

Naast onze compleet ingericht Nederlandstalige website beschikt STAKA sinds korte over websites in het Duits, Frans en Engels waar u complete informatie kunt vinden over de STAKA Dakluiken.

 

Online dakluikconfigurator

De Nederlandstalige en Duitstalige websites zijn compleet voorzien van alle informatie omtrent onze dakluiken. Tevens zijn beide websites uitgerust met een online dakluikconfigurator waarbij binnen 2 minuten de prijs van het dakluik, in combinatie met eventuele accessoires, zichtbaar is voor de aanvrager.

De Engelstalige en Franstalige websites zijn tot dusver voorzien van diverse informatie omtrent daktoetreding via een STAKA Dakluik. Daarnaast is op beide websites informatie beschikbaar over de combinatiemogelijkheden met het dakluik, zoals dakluik met schaartrap, dakluik met opsteekladder, dakluik met vaste trap en dakluik met kooiladder.

De diverse websites zorgen ervoor dat informatie omtrent een veilige daktoetreding middels een STAKA Dakluik beschikbaar is voor een breed publiek uit diverse landen.

staka-dakluiken.jpg