Registreer voor de BouwBeurs en ontvang een letter

Staka zal wederom deelnemen aan de BouwBeurs, welke ditmaal tijdens De Week van de Bouw zal plaats vinden. De komende weken zullen we u op de hoogte houden van de verschillende nieuwe producten die we daar zullen introduceren. 

 

De BouwBeurs vindt plaats tijdens De Week van de Bouw op 9 t/m 13 februari 2015. Deze editie van de BouwBeurs is voor het eerst ondergebracht in De Week van de Bouw. In deze week worden alle doelgroepen binnen de bouw bediend met een relevant aanbod van vakbeurzen, congressen, workshops, netwerkontmoetingen en/of andere activiteiten. Waar op de huidige BouwBeurs het aanbod is verspreid over de beursvloer, wordt dit in de Week van de Bouw geclusterd op type bezoeker. “Een beurs als Material Xperience, gericht op de creatieve professional, toont aan dat het loont om de presentatie geheel te smeden naar één doelgroep”, legt Martijn Carlier van de beursorganisatie uit. “De bezoeker vindt snel wat hij zoekt en de exposant krijgt de gewenste klanten. En dat is precies wat we met deze nieuwe opzet doen. In de Week van de Bouw staan álle doelgroepen centraal.” 

Staka ziet de BouwBeurs als een relatiebeurs en een echte showcase voor de producten in één. Don Schavemaker licht toe: "In de huidige tijd verloopt ontzettend veel contact met klanten online. Behalve natuurlijk e-mail, wordt er veel gebruik gemaakt van de online productconfigurator en live chatservice op onze website. We vinden het echter zeer belangrijk om ook face-to-face contact te hebben met onze klanten en voorschrijvende partijen als architecten, woningbouwcorporaties, particuliere woningbezitters en andere vastgoedeigenaren. De BouwBeurs biedt daarvoor een ideaal podium omdat het voor al deze groepen een interessant aanbod heeft. Naast het spreken van contacten is de BouwBeurs voor ons altijd belangrijk om de laatste productontwikkelingen te tonen aan aan breed publiek. Vooral in 2015 zullen we behoorlijk uitpakken met nieuwe producten!"

 

Registratie actie

Registreert u zich voor 1 december als bezoeker via onze registratielink? Dan belonen wij u met een chocoladeletter. Weer er dus snel bij en registreer direct via deze link. De eerste 100 registraties zullen we belonen.

bouwbeurs 2015.jpg