Montageservice voor installatie van dakluiken

Steeds vaker wordt ons gevraagd of we naast het dakluik met ladder, schaartrap of vaste trap ook de montage kunnen verzorgen op het dak.

Deze vragen komen met name van de eindgebruikers als particuliere woningbezitters voor bijvoorbeeld dakterrassen en VVE's voor vervanging van hun verouderde onveilige daktoegang. Maar ook in toenemende mate van kleine en grote woningbouwcorporaties en vastgoedeigenaren, waarmee we goede contacten onderhouden.

Gelukkig hebben we door de jaren heen hebben een groot klantenbestand opgebouwd van gekwalificeerde vakmensen met een grondige kennis van onze dakluiken en die installatie op het dak volledig kunnen verzorgen. 

Montageservice van dakluiken 

Uit dit grote netwerk van contacten hebben we een elftal professionele bedrijven gefilteerd waarmee samenwerkingen zijn aangegaan en die de montageservice van de dakluiken zullen aanbieden.

Kortom, bent u op zoek naar een gekwalificeerde aannemer om een Staka dakluik te installeren op uw dak? Vraag dan een offerte aan bij één van onze montage partners gevestigd in uw omgeving. Alle partners werken voor woningbouwcorporaties, VVE's, vastgoedeigenaren, bouwbedrijven en particulieren.

Wilt u montagepartner worden van Staka? Neem dan contact op met Don Schavemaker. We zijn in ieder geval nog op zoek naar partners in de regio's Arnhem, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn en Zwolle.

dakluik inplakken.jpg