Dakluiken met elektrische bediening

Ieder Staka dakluik  van de DL serie kan in principe worden uitgevoerd met elektrische bediening. Hierbij wordt het dakluik uitgevoerd met twee thermische beveiligde elektrische motoren en aangesloten op netstroom. De bedieningsmodule is uitgevoerd met een noodstroomvoorziening zodat ook bij stroomuitval het deksel geopend en gesloten kan worden

 

Elektrische dakluiken van Staka worden compleet voorgemonteerd geleverd en zijn eenvoudig aan te sluiten. Na plaatsing van het dakluik op het dak sluit u de stekker aan op de netstroom en het luik is klaar voor gebruik.

Elektrische dakluiken 

Alleen elektrisch bedienbare dakluiken van Staka worden geleverd met een afstandbediening en een bediening op het dakluik zelf. Het deksel kan in iedere gewenste stand stil gezet worden.

De bedieningsmodule is standaard uitgevoerd met extra aansluitcontacten waarmee uw installateur het dakluik kunt aansluiten op bijvoorbeeld een alarmsysteem, brandmeldsysteem, rookmelder, regensensor, stormmelder, etc. De aansturing van het dakluik is hierdoor programmeerbaar en kan compleet naar uw eigen wensen worden ingevuld.

dakluik-elektrisch.jpg