BouwBeurs 2013

Wederom kijken wij terug op een zeer geslaagde deelname aan de Internationale BouwBeurs. Van maandag 4 t/m zaterdag 9 februari presenteerden we ons op onze vaste plek in hal 11. Het open karakter van de stand werpte duidelijk zijn vruchten af en zorgde voor een stevige aanloop van bezoekers. 
 
Heeft u niet de kans gehad om de BouwBeurs te bezoeken deze editie? Of was u er wel maar heeft u ons gemist? Geen zorgen, hieronder staan de belangrijkste gepresenteerde items op een rij:
 

De nieuwe schaartrap

Door de toepassing van gegoten aluminium treden is de nieuwe schaartrap sterker en zwaarder belastbaar. Verder is de montage sneller en eenvoudiger door het ophangsysteem. Download de nieuwe montagehandleiding voor een uitleg van dit systeem.
 

Dakluik met glas

Geïsoleerd door zonwerend glas aan de buitenzijde en HR++ glas aan de binnenzijde. Veilig door gehard glas aan de buitenzijde en brandwerend glas aan de binnenzijde. En optimaal gemak door elektrische aansturing met afstandbediening.
 

Dichte dakluiken

Sterk, zwaar belastbaar, duurzaam en een hoge isolatiewaarde. De standaard dichte dakluiken hebben veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt, zijn uit voorraad leverbaar en geschikt om te combineren met een breed scala aan ladders en trappen.
 

Aanhaaktrede

De RVS aanhaakrtrede, voor gebruik met een ladder, wordt direct in de opstand gemonteerd. De bevestigingsgaten zijn al voorzien en het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Geen montage aan de aftimmering of dakconstructie zelf dus, ideaal. De trede kan ook nog eens aan beide zijden bevestigd.
 
Niet te vergeten gaan we ook nog de Parrot AR.Drone 2.0. verloten onder de bezoekers die hun kaartje hebben achter gelaten. Hou de website dus in de gaten! Zie hier alvast een voorproefje van onze eigen Drone en like ons op Facebook!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dakluik-bouwbeurs (6).jpg
dakluik-bouwbeurs (1).jpg
dakluik-bouwbeurs (2).jpg
dakluik-bouwbeurs (3).jpg
dakluik-bouwbeurs (9).jpg
dakluik-bouwbeurs (5).jpg
dakluik-bouwbeurs (8).jpg
dakluik-bouwbeurs (4).jpg
dakluik-bouwbeurs (12).jpg
dakluik-bouwbeurs (7).jpg
dakluik-bouwbeurs (10).jpg
dakluik-bouwbeurs (13).jpg
dakluik-bouwbeurs (11).jpg
dakluik-bouwbeurs (15).jpg
dakluik-bouwbeurs (14).jpg
dakluik-bouwbeurs (17).jpg
dakluik-bouwbeurs (18).jpg
dakluik-bouwbeurs (19).jpg
dakluik-bouwbeurs (20).jpg
dakluik-bouwbeurs (16).jpg
dakluik-bouwbeurs (22).jpg
dakluik-bouwbeurs (24).jpg
dakluik-bouwbeurs (21).jpg
dakluik-bouwbeurs (23).jpg
jaarbeurs-entree-oost.jpg
jaarbeurs-entree-west.jpg