Waarom een Dakluik met Glas?

Dakluiken met Glas zijn de perfecte oplossing voor het bieden van natuurlijk licht en ventilatie in een ruimte die anders donker en benauwd zou zijn, daarnaast zijn ze een ideale toegang tot een dakterras.

Met dakluiken van glas krijgt u niet alleen de voordelen van natuurlijk licht en ventilatie, maar ook een prachtig uitzicht. Het HR++ zorgt voor een goede isolatie waarmee de warmte in de winter wordt binnengehouden en wordt de ruimte in de zomer koel gehouden.

Onze dakluiken met glas zijn gemaakt van RVS, een zeer duurzaam materiaal en voorzien van hoogwaardig, doorvalveilig, HR++ glas. Daarnaast zijn onze glazen dakluiken standaard voorzien van elektrische bediening, waardoor het dakluik gemakkelijk te openen en te sluiten is middels de afstandsbediening.

Onze dakluiken met glas zijn verkrijgbaar in twee maten (1800x900 mm 2400x900 mm) en worden standaard geleverd in RAL 9005 (zwart) maar kunnen, indien gewenst, in bijna iedere RAL kleur uitgevoerd worden. Zo past het dakluik altijd bij de uitstraling van het gebouw.

Dakluiken met glas zijn dus een ideale manier om natuurlijk licht in uw woning te brengen, uw woning gemakkelijk te ventileren of een ruime toegang tot uw dakterras te creƫren. Bekijk de productpagina voor meer informatie of ga naar onze online configurator en ontvang binnen 1 minuut een offerte in uw mailbox.

dsc_40381.jpg
dsc_4070_kl.jpg
rooftop-terrace-hatch1.jpg
dakluik_dakterras_berlijn_2.jpg
dakluik_dakterras_berlijn.jpg
sancmscopy6495_brixton-roof-terrace1.jpg