Breng uw daktoegang naar nieuwe hoogten

Op zoek naar de ultieme oplossing voor daktoegang? Met meer dan 50 jaar expertise is Staka gespecialiseerd in het bieden van veilige, gemakkelijke en comfortabele toegang tot daken, zodat we uw projecten naar nieuwe hoogten brengen.

Onze TopAccess dakluiken: efficiëntie naar nieuwe hoogten

Het Staka TopAccess dakluik geeft een nieuwe definitie aan energie-efficiëntie. Dankzij de thermische scheiding (gepatenteerd ontwerp) in de constructie beschikt dit luik over een indrukwekkende isolatiewaarde van 0,21 W/m²K. Geen energieverspilling meer, want het innovatieve ontwerp minimaliseert het ontsnappen van lucht, waardoor het ideaal is voor projecten waarbij energiebesparing de hoogste prioriteit heeft. Met KOMO- & TÜV-certificering en 10 jaar garantie is het TopAccess assortiment het kenmerk van kwaliteit en duurzaamheid.

DL-serie glazen dakluiken: meer dan doorsnee

Ervaar de schittering van natuurlijk licht en zorg tegelijkertijd voor doorvalveiligheid met onze glazen dakluiken uit de DL-serie. Deze elektrisch bedienbare luiken zijn voorzien van HR++ doorvalveilige glasramen, waardoor u moeiteloos toegang krijgt tot dakterrassen van kantoren, appartementen en woonhuizen.

Uw visie, onze expertise: architectenkeuze

Voor architecten die op zoek zijn naar ongeëvenaarde oplossingen voor daktoegang, is Staka uw vertrouwde partner. Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van uw creatieve visies. Maar daar stopt het niet: we bieden hulpmiddelen op maat voor architecten, beschikbaar op onze website. Ontdek downloadbare (3D) tekeningen en BIM-modellen, zodat u onze dakluiken met het grootste gemak naadloos in uw projecten kunt integreren.

staka_topaccess_dakluiken_voor_feringa_building_groningen_3.jpg
staka_topaccess_dakluiken_voor_feringa_building_groningen_2.jpg
staka_dakluiken_de_gebroeders_eindhoven_4_bew.jpg
staka_dakluiken_referentieproject_de_gebroeders_eindhoven_4.jpg
dsc_4070_kl.jpg
dsc_40381.jpg
staka_dakluiken_referentieproject_de_gebroeders_eindhoven_31.jpg