Wat kost een dakluik?

Wat kost een dakluik eigenlijk? Wat is de prijs?

Professioneel dakluik

Om goed antwoord te geven op deze vraag zullen we eerst duiden wat een dakluik is. Met een dakluik bedoelen we een professioneel toegangsluik met een garantieperiode van 10 jaar, een duurzame en kostenefficiënte oplossing om tot het platte dak te komen.

Wat we niet bedoelen zijn scharnierende lichtkoepels die zijn uitgevoerd met een simpel sluitboompje en relatief zwak hang en sluitwerk. Dit waait makkelijk kapot door de zwakke scharnieren en uitzetters en is niet geschikt voor het regelmatig betreden van het dak op een veilige manier.

Prijs dakluik

De prijs van een professioneel dakluik hangt af van verschillende factoren, zoals de afmeting, de gewenste kleur, het type cilinder en andere specificaties van het dakluik. Echter, met vier simpele keuzes loopt u binnen 2 minuten door onze dakluik configurator. Waarna u direct een complete offerte heeft met een prijs voor het dakluik en toebehoren als een schaartrap, opsteekladder, kooiladder of vaste trap. Snel, gemakkelijk en volledig op uw situatie afgestemd.

Levertijd dakluik

De prijs van een dakluik hangt af van de specificaties, maar voor de levertijd geldt dat in mindere mate. Door gedeeltelijk geautomatiseerde productie kan Staka alle dakluiken en daklichten snel leveren. Daarnaast is van de standaard afmetingen een voorraad beschikbaar.

Kosten dakluiken

Ieder dakluik is samen te stellen in onze configurator. Bekijk de kosten en de prijs van uw dakluik in uw mailbox en vraag de dakluik-offerte definitief aan. 

wat kost een dakluik1422266332_466976573.png