Dakluik prijzen

Staka dakluiken biedt verschillende mogelijkheden en combinaties voor een dakluik die bij u past. Wilt u weten meer weten over onze prijzen, lees dan gauw verder.

Prijzen van de dakluiken

Dakluiken bij Staka worden als professioneel toegangsluik geleverd waarbij we een garantie van 10 jaar aanbieden. Een duurzame en kostenefficiënte oplossing om veilig en comfortabel via een dakluik op een plat dak te komen.

Wij leveren het volledige dakluik indien gewenst met schaartrap, ladder of vaste trap en accessoires. Onze dakluiken zijn geschikt voor nieuwbouw, verbouw of renovatie. De prijzen verschillen per dakluik of combinatie.

Bij onze dakluiken staat kwaliteit voorop waardoor ieder dakluik lang mee gaat, niet te zwaar is en degelijk te installeren is voor concurrerende prijzen.

Samenstellen van een prijs voor het dakluik

De prijzen van dakluiken variëren en hangen af van de afmeting van het dakluik en gewenste accessoires.

U kunt zelf een prijs samenstellen in onze online configurator, waardoor u direct een offerte op maat in uw mailbox heeft. Uiteraard is deze offerte vrijblijvend en wijzigen de prijzen niet meer wanneer u binnen maand gebruik wilt maken van de offerte.

Met een aantal simpele keuzes loopt u binnen 2 minuten door onze dakluik configurator en heeft u uw prijzen voor uw dakluik.

Hulp nodig bij prijsaanvraag?

Mocht u hulp willen bij het aanvragen van de prijzen, aarzel niet om dan contact op te nemen met Hammou. Hij helpt u graag bij het samenstellen van uw dakluik offerte.