Partner: 12Build

Als leverancier van bouwproducten worden we regelmatig benaderd door partijen die ons meer klanten en meer opdrachten beloven. Diensten en producten die we wel móeten gebruiken als we willen dat bouwbedrijven en architecten onze producten vinden en toepassen. Vaak blijken echter de investeringen vele malen hoger te zijn dan de opbrengsten. Met 12Build waren we al snel overtuigd van het tegenovergestelde. De voordelen waren concreet en duidelijk, de prijsopbouw helder. Daarnaast wordt bij 12Build de kwaliteit bewezen met het grote aantal bouwbedrijven die graag gebruik maken van de diensten. Ons profiel op 12Build vindt u hier.

12Build is in 2007 gestart als afstudeerproject maar is inmiddels uitgegroeid tot de meest gebruikte webportal in de bouwsector voor het binden van bouwspecialisten en het onderling delen van documenten voor offertes of uitvoering. Met 12Build kunnen ontwerpers, bouwers en leveranciers nauwer samenwerken en zo vertrouwen te vergroten en faalkosten te verkleinen.

"Wij zijn er trots op dat Staka zich wil committeren aan 12Build en erkennen hun marktpositie in de bouw. Anderzijds erkent Staka ook de toegevoegde waarde van 12Build om de juiste aanvragen aan te trekken en in contact te komen met onbekende aannemers. Dit is een mooie basis voor een lange samenwerking."
Fokke Noppert, Account Manager 12Build.

12build.jpg