Premium glasproducten op Gevel 2016

21-01-2016

Gevel 2016

Van 27 januari tot en met 29 januari vind de vakbeurs Gevel 2016 plaats in Ahoy Rotterdam. Gevel 2016 is de belangrijkste vakbeurs over de gebouwschil en Staka is hierbij aanwezig met haar premium glasproducten.

 

 

Gevel 2016

Gevel is dé vakbeurs als het gaat om noviteiten op het gebied van de gebouwschil gericht op architecten en bouwkundigen. De focus van Gevel 2016 ligt op het jaar 2020, in 2020 moeten gebouwen energieneutraal, slim en duurzaam zijn, met alle aandacht voor leefbaarheid en biodiversiteit. Gevel faciliteert architecten en bouwkundigen met innovatieve oplossingen en technologieën om  deze doelstelling te behalen.
Dit jaar heeft de beurs de volgende thema's: circular, energy, healthy en disruption.


Premium glasproducten: HighLight & TopLight

De premium glasproducten van Staka bieden unieke prestaties op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie en zonwering en zijn daardoor zeer slimme en duurzame oplossingen voor de gebouwschil. Naast de combinatie van deze unieke eigenschappen zorgen het stijlvol vormgegeven HighLight daklicht en TopLight dakluiken voor een optimale daglichttoetreding in de onderliggende ruimte. Daglichttoetreding is goed voor de gezondheid en heeft een positief effect op onze productiviteit en tevredenheid.

Meer informatie over de premium glasproducten vindt u hier.

DISQUS

Blijf op de hoogte

en schrijf in op onze nieuwsbrief

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

De pagina wordt geladen...